Seuraavaksi 9-vuotias kiinalaistyttö tiluttaa 90 prosenttia läntisen pallonpuoliskon aikuisista kitarasankareista suohon

Se näyttää niin helpolta, kun sen osaa.

Kuvakaappaus videosta.

Taiteilijanimellä YOYO esiintyvä 9-vuotias Pinxi Liu näyttää, kuinka englantilaisen kitaravirtuoosi Andy Jamesin Angel Of Darkness -kappale tilutellaan menemään niin vaivattoman näköisesti, että säveltäjä itsekin päätyi ihastelemaan suoritusta julkisesti Facebook-sivuillaan. ”Minut on merkitty tähän videoon ja sitä on lähetelty minulle todella monta kertaa. En olisi itse kyennyt lähimainkaan vastaavaan 9-vuotiaana. Pointsit omistautumisesta, yrityksestä ja näin hienosta suorituksesta noinkin nuorella iällä. Mahtavaa!”, James kirjoittaa päivityksessään ja miehen sanoihin on melkoisen helppo yhtyä.

Kuusivuotiaasta kitaratunteja ottanut Liu on kehittynyt huimaa vauhtia ja vientiä nuoresta iästä huolimatta riittää. Luvassa onkin muun muassa esiintyminen 26. päivä kuluvaa kuuta Music Chinassa, mittakaavaltaan mitä massiivisimmilla musiikkialan messuilla. Tämä lienee kuitenkin vasta alkua tämän nuoren taiturin uralla ja jatkoa epäilemättä seuraa.

Voit katsoa hämmästystä (ja kateutta) herättävän vedon tästä: