Sheila E. suunnittelee elokuvaa, joka kertoo ”kauniin tarinan” hänen ja Princen suhteesta ja yhteistyöstä

Prince and Sheila E. lavalla Princen Welcome 2 America -kiertueella 2010.
Shutterstock/All Over Press

Mitähän perikunta mahtaa tästä tuumata?

Perkussioiden kuningattareksikin tituleerattu Sheila E. julkaisi Facebookissa lyhyen ja melko kryptisen tiedonannon, jossa tämä kertoo julkaisevansa filmin, joka käsittelee hänen sekä edesmenneen Princen suhdetta, joka alkoi musiikillisena yhteistyönä ja syveni lopulta romanssiksi. Onko kyseessä dokumentti vai näytelty elokuva vai mikä, ei Sheila E.:n julkaisusta selkene – mutta projektin nimi on kuitenkin sama kuin Princen muistolle vuonna 2016 julkaistulla kappaleella.

”Tulossa pian… Sheila E. julkaisee Girl Meets Boy -filmin, joka kertoo kauniin tarinan hänen ja Princen yhteisistä. Pysykää kuulolla”, lyhyessä some-julkaisussa todetaan.

Sheila E. ja Prince tapasivat toisensa ensimmäisen kerran jo 1970-luvun lopulla, mutta tekivät ensimmäisen kerran yhteistyötä Sheila E.:n laulettua taustoja Purple Rain -albumin (1984) sessioissa. Sheila E. yhtyeineen toimi Princen lämmittelijänä Purple Rain -kiertueella ja lopulta Sheila E. liittyi Princen taustaorkesteriin rumpaliksi ja perkussionistiksi. Ennen pitkää muusikoiden suhde syveni romanssiksi ja kaksikko oli peräti kihloissakin. Heidän välinsä kuitenkin viilenivät ja Sheila E. lähti Princen bändistä Lovesexy-kiertueen päätteeksi 1989.

Sheila E. ja Prince pysyivät kuitenkin ystävinä ja rumpali nähtiin usein vierailevana tähtenä Princen keikoilla. Kun Prince menehtyi vuonna 2016, Sheila E. oli mukana organisoimassa tribuuttikonsertteja. Girl Meets Boy -kappaleen lisäksi Sheila E. julkaisi viime keväänä toisenkin Princelle omistetun singlen Lemon Cake, josta Princen vastanäyttelijänä Purple Rain -elokuvasta tuttu laulaja Apollonia Kotero ärähti ja sanoi Sheila E.:n ratsastavan Princen muistolla.

Saapa nähdä, miten pitkälle Sheila E. pääsee tämän filmiprojektinsa kanssa, varsinkin kun ottaa huomioon, miten suojeleva ja aggressiivinen perikunta Princellä on. No, jäämme joka tapauksessa odottamaan lisätietoja projektin tiimoilta.

Coming soon…Sheila E. to release “Girl Meets Boy”, a film telling the beautiful story of her time with Prince. Stay Tuned. 💜

Julkaissut Sheila E. Perjantaina 22. tammikuuta 2021