Sideways järjestetään tänä kesänä viimeistä kertaa nykyisessä muodossaan

Sideways järjestetään viimeistä kertaa Nordiksella.
28.5.2024 11:25

Vuodesta 2015 Helsingissä vanhan jäähallin alueella eli tuttujen kesken Nordiksella järjestettyä Sideways-festivaalia juhlitaan taas 13.-15. kesäkuuta. Se tuleekin jäämään nykymuotoisen Sidewaysin viimeiseksi kerraksi, tiedottaa festivaalin työryhmä sosiaalisessa mediassa.

”Nykyinen kotipaikkamme on tarjonnut festivaalille mahdollisuuden kasvaa nykyiseen kokoluokkaansa, mutta pitkäjänteistä suunnittelua ovat varjostaneet erilaiset epävarmuustekijät. Alueelle on jo vuosia ollut suunnitteilla jättimäinen Garden-areena, jonka toteutuminen on taas askeleen lähempänä. Myös lähialueen muut kehityshankkeet, työmaat sekä jäähallissa ja sen ympäristössä järjestettävät muut tapahtumat ovat tehneet festivaalin kehittämisestä pitkällä aikavälillä haastavaa”, järjestäjät kertovat.

”Olemme päättäneet, että nyt on oikea hetki kääntää sivua ja katsoa tulevaisuuteen avoimin mielin. Emme vielä tiedä, miltä Sideways tulevaisuudessa näyttää, tai missä ja milloin tulevina vuosina kokoonnumme. Tulemme kysymään teiltä toiveita ja ajatuksia tulevasta, sillä festarin ytimessä vaalittu lämmin yhteisöllisyys on teidän ansiotanne.”

Viimeistä kertaa Nordiksella järjestettävän Sidewaysin esiintyjiin kuuluvat muun muassa Chelsea Wolfe, Peggy Gou, Jungle, L7, Pariisin Kevät, Frank Carter & The Rattlesnakes, Bat For Lashes, Kuumaa, Oranssi Pazuzu ja Ane Brun.

Lisää luettavaa