Sideways julkisti 16 uutta esiintyjää – Helsingin Nordiksen musiikkijuhlan ohjelma on täten valmis

28.3.2023 11:36

Ensi kesän Sidewaysin ohjelma on sitten valmis. Festivaali tiedottaa lisänneensä kattaukseensa 16 uutta esiintyjää, ja niiden myötä ohjelma on viimeistelty ja kaikki on valmista soittojuhlia varten. Hyvä!

Uusia kansainvälisiä nimiä ovat brittiläinen vaihtoehtorock-kokoonpano Billy Nomates, samalta saarelta saapuva grunge-trap-shoegaze-yhtye Sorry, sekä eteläafrikkalainen afro-psykedeelis-futuristinen BCUC. Myös ruotsalainen syntikkapopduo Kite, yhdysvaltalainen Algiers, Tanskasta New Yorkiin muuttanut Ee Gee, jenkkibändi Kali Malone sekä First Aid Kitin lämppärinä Helsingissä nähty ruotsalaisartisti Maja Francis saapuvat Helsinkiin. Dj-puolella saadaan tapahtumaan ulkomaiseksi vahvistukseksi ruotsalainen Sven Wunder.

Kotimaisia lisäyksiä ovat sitten Ruissalo Amping, Vuoret, Dragsvik, Mahti, Kaukolampi, Teddy Rok: Atonal Drums, Ty Roxy ja Paperi T. Ikävämpänä uutisena kerrotaan, että aiemmin vahvistuneista artisteista Hannah Peel on joutunut perumaan esiintymisensä Sidewaysissa.

Sideways järjestetään Helsingin Nordiksella 8.–10. kesäkuuta. Festivaalin pääesiintyjiä ovat muun muassa Phoenix, Interpol, Fever Ray, Death Grips ja M83. Tapahtuman pääsyliput ovat myynnissä Sidewaysin verkkosivuilla hintaan 100–179 euroa. Soundi on tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa