Sigur Rós esiintyy Dalai-lamalle

31.5.2009 08:18

Tiibetiläisten hengellinen johtaja Dalai-lama pitää ensi tiistaina puheen Reykjavikissa - ja saa sen jälkeen tutustua islantilaiseen musiikkin. Sigur Rós on nimittäin luvannut soittaa kuuluisuudelle Odin's Raven Magic -musiikkiteoksen, jonka yhtye valmisteli vuonna 2002 muutaman muun islantilaistaiteilijan kanssa.

Tiibetiläisten hengellinen johtaja Dalai-lama pitää ensi tiistaina puheen Reykjavikissa – ja saa sen jälkeen tutustua islantilaiseen musiikkin. Sigur Rós on nimittäin luvannut soittaa kuuluisuudelle Odin’s Raven Magic -musiikkiteoksen, jonka yhtye valmisteli vuonna 2002 muutaman muun islantilaistaiteilijan kanssa. Sigur Rós esiintyy ilman laulajaansa Jón Þór Birgissonia, joka työstää parhaillaan Lontoossa sooloalbumiaan.

Keulakuvan soolosuunnitelmat eivät ole kuitenkaan sotkemassa islantilaisyhtyeen tulevisuutta, sillä myös Sigur Rós on valmistellut viime kuukausina uutta albumia. Sundlaugin-studiossa valmisteltu teos on jo loppusuoralla ja sen odotetaan ilmestyvän ensi vuoden alkupuolella.

– Levy on ambient-maisempi ja tunnelmallisempi verrattuna edelliseen albumiimme, yhtye kuvailee.

www.sigurros.com   
 

Lisää luettavaa