Sillä lailla: koronaa sairastanut Ted Nugent esiintyi maskitta julkisessa yleisötapahtumassa, kertovat medialähteet

Derek Storm /Everett Collection /All Over Press

Rokkari esiintyi flunssaoireistaan huolimatta maskittomassa tilaisuudessa Floridan Naplesissa.

Moneen otteeseen julkisesti koronaa vähätellyt, pandemiaa sekä maskeja ja rokotteita huijauksena pitävä rockveteraani Ted Nugent kertoi 19. huhtikuuta kuvaamassaan Facebook Live -videossa saaneensa positiivisen tuloksen koronatestistä.

”Olen kärsinyt flunssaoireista viimeisen kymmenen päivän ajan. Luulin kuolevani. Olin aivan paskana”, Nugent kertoi.

Nyt ulkomaiset medialähteet kertovat, että tuon Nugentin mainitseman kymmenen päivän sisällä, viikko ennen koronatestiään rokkari kävi esiintymässä maskittomassa yleisötilaisuudessa kotipaikkakunnallaan Floridan Naplesissa. Nugent ja tämän vaimo nimittäin vierailivat 12. huhtikuuta Seed To Table -päivittäistavarakaupassa. Asiasta uutisoi muun muassa paikallinen Naples Daily News, joka huomauttaa, että tapahtumassa kuvatussa videossa nähdään Nugent esiintymässä maskitta oireistaan huolimatta.

Seed To Table on profiloitunut ”maskivapaana” kauppana ja sen omistaja, Nugentin hyvä ystävä Alfie Oakes, joka myös pitää koronaa ja pandemiaa huijauksena. Oakes ja viranomaiset ovatkin vääntäneet kuukausitolkulla kättä, koska kauppa kieltäytyy noudattamasta maskisuosituksia.

”Emme ole koskaan pitäneet maskeja. Täällä kukaan ei saa tartuntaa, kukaan ei kuole. Haluan, että totuus tulee julki. Koko juttu on huijausta ja ihmisten pitää herätä. En sano, etteikö virusta ole olemassa – sanon vaan, että he olisivat voineet tehdä tämän saman sirkuksen joka vuosi viimeisten 15 vuoden aikana”, Oakes julistaa Nugentin tapahtumassa kuvatulla Facebook Live -videolla.