Koronavirusta ja rokotteita vähätellyt Ted Nugent sai covid-19-tartunnan: ”Luulin kuolevani”

AOP

Ohhoh, kävipäs hassusti! Blabbermouth uutisoi Ted Nugentin tuoreesta Facebook-livestriimistä, jossa tulenpalavana republikaanina ja Trumpin tukijana kunnostautunut muusikko kertoo saaneensa covid-19-diagnoosin. Eikä tauti ilmeisesti ollut kevyintä lajia.

”Haluan ilmoittaa jotain. Monet neuvoivat, ettei minun pitäisi kertoa tästä. Olen kärsinyt flunssaoireista viimeisen kymmenen päivän ajan. Luulin kuolevani. Olin aivan paskana”, Nugent sanoo.

”Pääni oli turvoksisssa, ruumistani särki. Luojani, mikä riesa. Olen hädin tuskin pystynyt ryömimään sängystä pois. Tänään minulla todettiin sitten covid-19.”

Tilanteessa on sikäli kohtalon ivaa, että kuten Nugentin edustamissa ympyröissä on ollut tapana, hän on suhtautunut koronavirukseen varsin väheksyvästi. Nugent on epäillyt Yhdysvaltain covid-kuolintilastoja paisutelluiksi, kertonut kieltäytyvänsä koronarokotteesta ja pilkannut maskeja.

Mielenkiintoista nähdä, millaisessa sävyssä kommenttiensa vuoksi alati otsikoissa viihtyvä Nugent pandemiasta vastedes puhuu. Hyvä ettei käynyt pahemmin, mies on kuitenkin jo 72-vuotias.