Skid Rown ja laulaja Erik Grönwallin tiet erkanevat kesken kiertueen – korvaaja löytyi pikahälytyksellä

27.3.2024 17:57

Skid Row ja ruotsalaislaulaja Erik Grönwall ovat päätyneet jatkamaan kukin omille poluilleen kesken meneillään olevan kiertueen. Pikahälytyksellä apuun kiirehtinyt Halestormin Lzzy Hale hoitaa yhtyeen lauluvelvollisuudet jäljellä olevien konserttien osalta.

Grönwall kertoo elämän tien päällä osoittautuneen liian rankaksi hänen terveytensä kannalta. Laulajalla diagnosoitiin lymfaattinen leukemia alkuvuodesta 2021.

Skid Rown jäsenistö kertoo tiedotteessaan olevansa ”ylpeitä siitä, mitä loimme ja saavutimme Erikin kanssa kahden viime vuoden aikana”. Yhtye toivottaa laulajalle terveyttä ja kaikkea hyvää jatkossa.

”Sain tilaisuuden liittyä tähän uskomattomaan bändiin puoli vuotta leukemiahoitojeni jälkeen”, Grönwall kommentoi. ”Ja kuukautta myöhemmin olin maailmankiertueella Skid-vitun-Rown kanssa. Vau! Se oli toteen käynyt unelma. Maailman kiertäminen osoittautui kuitenkin haasteelliseksi luuydinsiirron heikentämän immuunijärjestelmän kanssa.”

”Ymmärrän ja kunnioitan sitä, että Skid Row on kiertävä bändi, mutta koska en voi asettaa terveyttäni etusijalle bändin kanssa rundatessa, olen päättänyt että on parempi astua sivuun”, Grönwall jatkaa. ”Rakastan Skid Rowta, eikä minulta heru kuin kunnioitusta bändin kundeille, mutta rakastan ja kunnioitan terveyttäni vielä enemmän. Vahvistun ja tervehdyn päivä päivältä, mutta keskusteltuani lääkärini kanssa olen tullut siihen tulokseen, että minun tulee antaa itselleni enemmän toipumisaikaa, eikä se ole mahdollista Skid Rown laulajana. Siksi olen joutunut tämän vaikean päätöksen eteen.”

Lopuksi Grönwall kiittelee yhtyettä ja sen faneja menneistä vuosista.

Lisää luettavaa