Slayer- ja Faith No More -miesten superyhtyeen vastoinkäymiset jatkuvat: Mike Patton onnettomuudessa, ainakin yksi keikka peruttu

Pattonin onnettomuudesta ja miehen saamista vammoista ei ole tällä hetkellä tarkempia tietoja saatavilla.

Mike Pattonin, Dave Lombardon, Mike Crainin ja Justin Pearsonin muodostaman rymyryhmä Dead Crossin kiertue ei ole viime aikoina sujunut täysin alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Juuri viime viikolla saimme raportoida, kuinka poliisi löi orkesterin jäseniä rautoihin edelleen tuntemattomasta syystä järjestämänsä ratsian yhteydessä, kun Blabbermouth raportoi nyt poppoon joutuneen peruneen maanantai-illan keikkansa Pattonin loukkaantumisen vuoksi.

Lämmittelyakti Secret Chiefs 3:n päätettyä settinsä, Crain ja Lombardo astelivat puolen tunnin odotuksen päästä Los Angelesissa sijaitsevan El Rey -teatterin lavalle ja kertoivat shown olevan peruttu. ”On tapahtunut onnettomuus”, aloitti Crain ja jatkoi: ”Mike on joutunut onnettomuuteen. Se ei ole vakavaa, mutta hän pääse tänään paikalle. Hän on loukkaantunut. Olen todella pahoillani. Pahoittelemme suuresti tilannetta. Järjestämme korvaavan keikan ja nykyisen liput ovat palautettavissa ostopaikkoihin.”

”Olemme todella pahoillamme koko bändin puolesta”, lisäsi puolestaan Lombardo ja toivoi samalla Pattonille pikaista paranemista.

Pattonin esiintymiskunnosta ja tulevien keikkojen kohtalosta ei kirjoitushetkellä ole tarkempaa tietoa.

Voit katsoa videon Lombardon ja Crainin ilmoituksesta alta.