Sonata Arctica hyisissä tunnelmissa – Kemin metalliylpeys pisti vanhoja bravuureitaan täysin uusiksi

25.1.2022 11:25

Sonata Arctica päätti ottaa vaihteeksi akustiset kitarat käyttöön. Orkesteri julkaisee vanhempaa tuotantoan uusiksi totutusta poikkeavina sovituksina, ja yhtye kertoo tiedotteessa pyrkineensä kunnianhimoisempiin ratkaisuihin kuin pelkkiin helppoihin leirinuotioversioihin. Acoustic Adventures -levyjä on tulossa kaksi kappaletta, ja näistä ensimmäinen tuli julki viime viikolla.

Samalla julkaistiin For The Sake of Revenge -biisiin tehty musiikkivideo, jonka ohjauksesta vastaa Joonas Berghäll (Miesten vuoro, Punkkisota). Kappale julkaistiin alun perin Unia-levylle vuonna 2007, ja nyt tuotos on pistetty aivan uuteen uskoon.

”Biisi jäi ainakin itselle silloin vähän etäiseksi, eikä sitä juuri keikoillakaan ole soitettu. Acoustic Adventures -levyjä tehdessä löydettiin tämä biisi uudestaan ja saatiin myös sovitettua siitä täysin erilainen versio. Koska siitä tuli niin erilainen, valikoitui se myös videobiisiksi, ja onneksemme saatiin kansainvälisestikin tunnettu Joonas Berghäll ohjaamaan meille musavideon”, toteaa Henrik Klingenberg tiedotteessa. Katso video alempaa:

Lisää luettavaa