Esittelyssä Soundi 5/16: Kvelertak, Kent, Volbeat ja tuhti annos muuta

19.5.2016 16:15

Huomenna ilmestyy vuoden viides Soundi-lehti. Kurkataanpa kansien väliin.

Kannessa lintunaamarin takana piileskelee KVELERTAKin Erland Hjlevik yhtyetovereineen. Siinä siis tämän lehden pääosan esittäjät. Hieno Nattesferd-kolmosalbumi onkin juuri ilmestynyt, lienee jo hallussa?

Sivutolkulla asiaa puhuu myös VOLBEAT-mies Michael Poulsen, joka on tällä kertaa perinpohjaisen Soundi-haastattelun kohteena. Käydään läpi kaikki lapsuudesta tähän päivään.

Ruotsin kansallisaarre KENT jättää meidät huomenna ilmestyvän viimeisen pitkäsoittonsa, kokoelman ja syyskiertueen jälkeen. Minun tähteni -sarjassa Hannu Linkola käy yhtyeen pitkän uran läpi henkilökohtaisesta vinkkelistä. Kannattaa tutustua myös juttuun liittyvään soittolistaan.

E-Liikkeen soitinrakentajavieraana on melkoiseen maineeseen jo kohonnut RUOKANGAS GUITARS.

PRINCEn kuolemaa surraan pääkirjoituksessa ja lisäksi nostetaan arkistojen kätköstä Jussi Niemen kirjoittama, kovasti ylistävä keikkaraportti Tukholmasta kesältä 1987.

Kun tie kutsuu, on mentävä. Kutsua totteli avustajamme Vesa Siltanen, joka sai kutsun HEXVESSELin Euroopan-turneelle. Cliff Burtonin haudan kautta lähdetään matkaan.

Tarkkailuluokka-palstalla esitellään LEO ja LOPUNAJAN MIES. Lisäksi tutustutaan hyvin persoonalliseen rap-tulokkaaseen nimeltä DRAAMA-HELMI.

LASTEN HAUTAUSMAA on ehtinyt jo toiseen albumiinsa, joten kyselimme heiltäkin tuoreimmat aatokset. Kovasti bändiä kehutaan myös levyarviosisvuilla. LEVYARVIOISSA mukana myös muun muassa Béyonce, Mikko Joensuu, Sturgill Simpson, Kevin Morby, Nyrkkitappelu, Weezer ja puolen sataa muuta plattaa. KUPARILINNAlta on levyarvion lisäksi myös pieni haastattelu.

Raskaaseen menoon erikoistuvilla Bazook-sivuilla vieraina ovat WHISPERED, TOMBSTONED, BRYMIR sekä SLEEP OF MONSTERS.

Stalker-palstalla perehdytään kahden persoonallisen pikkufestivaalin sielunelämään. Esittelyssä NAAMAT ja BÄTTRE FOLK.

Ja lisäksi tuttuun tapaan mukana kolumneja, uutisia, sarjakuvaa, leffoja ja vaikka mitä.


Tilaa Soundi
Osta digilehti (Lehtiluukku)

Kesä-Soundi ilmestyy 17.6.

Lisää luettavaa