St. Vincent naljaili muodin vuoksi bändipaitoja pitävistä kakaroista – Hevijätti kuittasi muusikon kommentit vitsillä

Annie Clark aka St. Vincent

St. Vincentistä vain tosifanit saavat kantaa bändipaitoja yllään.

Bändipaitojen käyttäminen muotiasusteena herättää aika ajoin erinäisiä mielipiteitä. Myrsky nousee varsinkin silloin, kun muodin aallonharjalla ratsastava nuori tai peräti pop-tähti nähdään julkisuudessa jonkin rock- tai heviyhtyeen vintagevaate yllään. Ei-metallifanien paitamuodista on kovin sanakääntein saarnannut muun muassa Twisted Sister -nokkamies Dee Snider.

Myös St. Vincent -taiteilijanimellä paremmin tunnettu Annie Clark kommentoi aihetta hiljattain Twitterissä ja tunnustautui kuuluvansa siihen ryhmään, jota närästää bändipaitojen käyttäminen ainoastaan näön ja muodin vuoksi.

”Haluan olla se persereikä, joka näkee muotikakaralla Metallican vintage-paidan yllään ja vaatii, että tämä pystyy laulamaan edes yhden biisin Ride The Lightningilta”, muusikko totesi Twitterissä.

 

Metallica-leirissä puolestaan suhtaudutaan aiheeseen hieman lempeämmin ja ymmärtävämmin. Kun bändi huomasi St. Vincentin käyttäneen heitä esimerkkinä, kirvoitti tämä hevijätiltä nasevan ja humoristisen kuittauksen.

”Anna armoa, jos he eivät osaa Escapen sanoja”, yhtye kommentoi ja viittasi levyn vähemmän pidettyyn/tunnettuun kappaleeseen.