Stadionrock-suuruuden Helsingin-keikka lähestyy – Tällaisella settilistalla The Killers on liikenteessä

Lasvegasilaisyhtye konsertoi Helsingissä tiistaina 24. heinäkuuta.

Viimeksi Suomessa vuoden 2017 Provinssissa nähty, viime syksynä tuoreimman Wonderful Wonderful -pitkäsoittonsa julkaissut The Killers konsertoi Helsingin Hartwall-areenalla tiistaina 24. heinäkuuta.

Koska kyseessä on uuden levyn kiertue, tullaan Wonderful Wonderfulilta luonnollisesti kuulemaan myös paljon musiikkia. Viime vuonna alkaneen maailmankiertueen aikana onkin soitettu kaikkia levyn kappaleita vähintään kerran ja kuluvan vuoden puolella ainoastaan Some Kind of Love ja Out of My Mind ovat toistaiseksi jääneet settilistan ulkopuolelle.

Vanhemman tuotannon ystävien onneksi parituntiseen stadionrock-spektaakkeliin mahtuu myös paljon muutakin ja varsinkin debyyttilevy Hot Fuss on ollut erittäin hyvin edustettuna – yhdeksän biisiä yhdestätoista on kuultu tällä kiertueella. Settilistalla on mukana paljon keikkavakioita kuten Mr. Brightside, Somebody Told Me, Read My Mind, Smile Like You Mean It, Spaceman ja Human. Myös lainakappaleita mahtuu mukaan ja tänä vuonna bändi on coveroinut ahkerasti esimerkiksi Dire Straitsia (Romeo and Juliet), Tom Pettyä (American Girl) ja Alex Cameronia (Runnin’ Outta Luck). Tilastojen valossa keskimääräinen Wonderful Wonderful -kiertueen konsertti näyttää tältä.

Mikäli piletit keikalle eivät vielä ole hallussa, voi sellaisen käydä nappaamassa itselleen talteen Ticketmasterissa. Tätä kirjoittaessa on vielä saatavilla myös muutamia permantopaikkoja, jotka vapautettiin hiljattain artistin kiintiöistä. Lauteet The Killersille lämmittelee Juanita Stein.  Tapahtuman Facebook-sivut löydät täältä.

Alla olevalta livetaltioinnilta The Killersin keikalta Saksan Rock Werchter -festivaaleilla 6. heinäkuuta voit nähdä osviittaa siitä, mitä tuleman pitää – tai muuten vaan nostattaa fiiliksiä keikkaa odotellessa.