Status Quo -laulaja-kitaristi Francis Rossi kunnioittaa menehtynyttä yhtyetoveriaan Alan Lancasteria – ”Olimme monta vuotta ystäviä ja kollegoita”

Francis Rossi, performing with the legendary rock band, Status Quo, to a capacity crowd at the Concert Arena, to celebrate the 25th Anniversary of the Silverstone Classic.
John Gaffen 2/Alamy/AOP

Status Quon perustaja, laulaja-kitaristi Francis Rossi kunnioittaa menehtynyttä basisti Alan Lancasteria sosiaalisessa mediassa. 72-vuotiaan Lancasterin kuolemasta raportoitiin aiemmin tänään.

”Olen todella pahoillani kuullessani Alanin menehtymisestä”, Rossi kirjoittaa. ”Olimme monta vuotta ystäviä ja kollegoita, ja saavutimme fantastista menestystä Frantic Fourina Rick Parfittin ja John Coghlanin kanssa. Alan oli olennainen osa Status Quon soundia ja suunnatonta menestystä 60- ja 70-luvuilla. Vaikka onkin hyvin tiedossa, että olimme viime vuodet etääntyneet toisistamme, minulla tulee aina olemaan hyvin lämpimiä muistoja alkuajoistamme ja haluan lähettää surunvalitteluni Daylelle ja Alanin perheelle.”

”Tämä on todella surullinen uutinen ja lähetän vilpittömät surunvalitteluni Daylelle ja perheelle”, Status Quon manageri Simon Porter lisää. ”Oli todellinen nautinto yhdistää alkuperäinen kokoonpano kahdelle loppuunmyydylle kiertueelle vuosina 2013/2014 ja antaa Status Quon Frantic Fourin faneille viimeinen pitkään elämään jäävä muisto. Vaikka Alanin terveydentila ei tuolloin enää ollutkaan erityisen hyvä, hän selvitti kiertueet päättäväisyydellä ja sisulla, ja hänen kanssaan oli nautinto työskennellä.”

Alan Lancaster – R.I.PIt is with great sadness that we report that Alan Lancaster – one of the original members of…

Julkaissut Status Quo Sunnuntaina 26. syyskuuta 2021