Suomen parhaat kotisivut on valittu – yllätysvoitto meni arvostetulle harvialaiselle kitarapajalle

Kotimaan parhaita nettisivustoja arvioivan Finnish Web Awards -kilpailun voittajaksi on valittu JCO Digitalin ja Junnu Vuorelan suunnittelema Ruokangas.com. Harvialainen kitarapaja päihitti ykkösijallaan lukuisia itseään suurempia brändejä sekä Kanta.fi:n kaltaisia valtakunnallisia tiedonhallintapalveluita.

”Tarinan kaari on aika pitkä, sillä olemme Junnu Vuorelan kanssa lukioaikaisia kavereita ja yhteistyömme juontaa sieltä asti. Jos minäkin olen jonkinlainen visionääri, niin Junnu on osannut aina ennustaa, mihin verkko on matkalla”, Ruokangas-pomo Juha Ruokangas kommentoi tulosta Hämeenlinnan kaupunkiuutisille.

Palkintoraadin mukaan ”Ruokangas Guitarsin tarina on ainutlaatuinen, ja ihailemme Juha Ruokankaan tinkimätöntä filosofiaa ja työmenetelmiä. Hän esimerkiksi kaataa itse koivun, josta jokainen kitara rakennetaan”.

”Sivusto välittää koskettavasti tekijöidensä intohimon ja rakkauden ammattiinsa. Tarina alkaa Suomen metsistä päätyen kansainvälisesti haluttuihin huippukitaroihin. Tunnelmallinen toteutus ja kiinnostava aihe nivoutuvat upeaksi kokonaisuudeksi”, tuomariston puheenjohtaja Pekka Nuikki lisää palkintotiedotteessa.

Sivujen erikoisuus on soitinten räätälöinnin mahdollistava GuitarCreator-työkalu. Tietokoneelle tai tabletille asennettavan sovelluksen avulla soittaja suunnitella haluamansa kitaran pienimpiäkin yksityiskohtia myöten.

Käy tutustumassa voittajasivustoon osoitteessa Ruokangas.com.