Surinapoptrilogian kolmasosa – Kuuntele 23:23-albumi ennakkoon

Ennakkosoitossa 8.5. ilmestyvän 23:23-albumitrilogian yksi kolmannes. Puikoissa Delay Trees -yhtyeestä tuttu Rami Vierula.

23:23. Kuva: Onni Nieminen.

Toukokuun kahdeksas päivä ilmestyy mielenkiintoinen kotimainen albumi – tai oikeastaan kolme albumia. Delay Trees -yhtyeestä tuttu Rami Vierula on tehnyt 23:23-nimen alla albumitrilogian, joka julkaistaan kokonaisuudessaan samana päivänä.

Rami on puuhannut 23:23-aliaksen alla jo useamman vuoden päästäen maailmaan viehättävää lofi-popia, jossa yhdistyvät melodisuus ja kokeellisuus melkoisen optimaalisella tavalla.

Albumikolmikon yksi kolmannes tottelee nimeä Drifter ja se soi tästä päivästä eteenpäin ennakkokuuntelussa Soundin netissä. Albumin kaksi muuta osaa ovat kuunneltavissa ennakkoon Rumbassa ja Rosvot-blogissa.

– Ensimmäisten 23:23-laulujen syntyessä olin reilu parikymppinen vetelys, Rami kertoo.

– Nukuin myöhään, kävin yliopistolla jos siltä tuntui… Kaikki elämäni tapahtumat tulivat ulos musiikkina – kaikki se paska, rakkaus, ihastukset, tappelut, työt, Jumala, aikuistumisen paine, masennus, ihan kaikki… No joo, täytin juuri 30 vuotta ja olen yhä samanlainen.

Tulevat 23:23-keikat:

12.5. Siltanen, Helsinki
20.8. Henry’s Pub, Helsinki

Lisätietoja:

www.facebook.com/2323music