Surullisia uutisia: monessa liemessä keitetty rumpalisuuruus Frankie Banali on vakavasti sairas

22.10.2019 09:44

Nämä uutiset ovat sitä osastoa, jotka vetävät hiljaiseksi. Consequence of Sound uutisoi, että muun muassa Quiet Riotin suuruusvuosien kokoonpanossa soittanut sekä W.A.S.P.:in rumpalina toiminut Frankie Banali sairastaa syöpää. Banalilla on diagnosoitu pitkälle edennyt haimasyöpä, joten vakavasta tilanteesta on kysymys.

Banali kertoi asiasta musiikkitoimittaja Mitch Lafonin välityksellä Facebookissa. Tiedoksiannossa Banali kertoo, että hän on saanut sairauteensa hoitoa viime huhtikuusta alkaen. ”Edessäni oleva tie ei ole helppo, mutta syöpä on kohdannut vertaisensa vastustajan ja jatkan taistelua”, Banali kirjoittaa. Toivotamme miehelle menestystä kamppailuun.

Banali oli mukana Quiet Riotin platinamyyntiin yltäneillä albumeilla Metal Health (1983) ja Condition Critical (1984). Vuodesta 1994 alkaen hän on toiminut yhtyeen managerina. Banali on soittanut useilla W.A.S.P.:in levyillä 1990–2000-luvuilla, ja lisäksi hänet on nähty esimerkiksi Billy Idolin, Faster Pussycatin ja Steppenwolfin kiertuekokoonpanoissa. Banali on 67-vuotias.

Lisää luettavaa