Surun päivä: Frederik lopettaa uransa – jäähyväissinglellä juodaan ja painitaan, Frederik-elokuva tekeillä

17.10.2019 09:22

Kaikki päättyy aikanaan – jopa Frederikin ura. Junttidiskon kuningas tiedottaa tänään lopettavansa 1960-luvulla alkaneen uransa, mutta ensiksi on tarkoitus julkaista kirja ja tehdä jäähyväiskiertue. Elämäkertaelokuvakin on kuulemma käsikirjoitusvaiheessa. Iso lopetus isolle tähdelle!

Tänään on ilmaantunut suoratoistopalveluihin Frederikin jäähyväissingle Juodaan ja painitaan. Kuuntele Jonne Aaronin säveltämä biisi Spotifyn välityksellä alempaa. Tiedotteessa tähdennetään, ettei biisi ole mikään surumielinen joutsenlaulu, vaan ennemmin kuin ”torvisoittokunnan fanfaari matkalla kohti uusia seikkailuita”.

”Kyseessä on Jonne Aaronin hauska sävellys sanoineen, ja me väännettiin tätä biisiä kahdeksan kuukautta Jonnen kanssa. Iso kiitos hänelle kärsivällisyydestä. Jonne on lahjakkaimpia tämän hetken säveltäjiä maassamme”, Frederik sanoo tiedotteessa.

”Se on sopiva lopetus uralleni, jossa on maisteltu kaikenlaista Marjaa. Juodaan ja painitaan on iloinen bailubiisi, ja kuvastaa hyvin sitä, miten hauskaa Reetu-keikoilla on ollut. Laulut raikukoot ja kalsarit lentäkööt!”.

Lisää luettavaa