Suuret festivaalit luottavaisina: Rockfest, Ilosaarirock, Tuska ja Provinssi vakuuttavat jatkavansa suunnitelmien mukaan

Provinssin yleisömeri päälavan edessä. Kuva: Riikka Vaahtera

Kevätkausi näyttää olevan virallisesti pilalla, mitä musiikkitapahtumiin tulee, mutta kesän suhteen on vielä toivoa jäljellä. Hallituksen ohjeistus yleisötapahtumien perumisista pätee toukokuun loppuun saakka, joten mikäli koronaongelma saadaan aisoihin tulevina kuukausina, kesäfestivaalit pystytään järjestämään normaalisti.

Useat suuret tapahtumat ovatkin julkaisseet sosiaalisessa mediassa tiedotteita, ettei toistaiseksi ole syytä pelätä tapahtumien peruuntumista. Ainakin Ilosaarirock, Tuska Open Air, Rockfest ja Provinssi kirjoittavat, että järjestelyt etenevät toistaiseksi normaalisti. ”Lähdemme siitä oletuksesta, että Provinssi toteutuu tulevana kesänä suunnitelmien mukaisesti”, Provinssi ilmoittaa, ja samaa sanovat omalta osaltaan muutkin.

Mikäli kävisi niin onnettomasti, että virustilanne olisi päällä vielä kesällä ja festivaaleja jouduttaisiin perumaan, festivaalit vakuuttavat, että asiakkaat saavat lippurahansa takaisin. Lue tapahtumien tiedotteet alapuolelta. Toivotaan parasta!