Syvällinen keskustelu jälkikasvun kanssa poiki irkkuhenkisen menobiisin – Ensinäytössä Saving Jackin Live Your Life

16.2.2023 14:26

Tikkurilalainen Saving Jack julkaisee perjantaina 17.2. Live Your Life -ep:n, joka tarjoaa neljän biisin verran Sonic Pump -studiolla äänitettyä monipuolista ”Tiksi-rockia”.

”Tiettyihin kappaleisiin saimme sitä ’amerikkaa’ soundeihin jota haettiin ja esimerkiksi Live Your Life pysyi mukavan luonnollisena eikä ylituotettuna joka oli tavoitekin. Kirsikkana kakun päällä totta kai yksi musiikkivideo sekä kolme lyrics-videota. Tekemisessä meni oma aikansa, mutta huolella kun tekee (etenkin korona-aikaan) niin siinä tunteja vierähtää”, kommentoi yhtyeen kitaristi Jaffa.

Jaffan mainitsema musiikkivideo levyn nimikappaleeseen saa nyt ensiesityksensä Soundin välityksellä. Ville Juurikkalan kuvaaman videon voit katsoa alta.

”Kappale sai alkunsa, kun kävin eräänä iltana syvällistä keskustelua tyttäreni kanssa. Hän kertoi minulle asioita joista ei oltu koskaan juteltu. Siltä istumalta innostuin kirjoittamaan sanat aiheesta. Ensin oli luonnollisesti mielessä balladityyppinen biisi, mutta jostain kumman syystä sävelsin siitä irkkuhenkisen stygen! Irkkumusa on aina ollu mun sydäntä lähellä!” avaa Jaffa.

”Kuten monesti parhaiden biisien kohdalla homma alkoi treeneissä hieman vitsinä kaikkine haitareineen ja niin edelleen, mutta sitten alettiin tajuamaan, että kyseessä on aika tarttuva ralli. Ja totta tosiaan se oli meidän ekan keikan ylivoimaisesti suosituin biisi! Levylle pyydettiin vielä Jiri Kuronen soittamaan haitarit. On muuten hyvä soittaja ja hieno mies!”

Lisää luettavaa