Syyskuussa menehtyneen Steely Dan -legendan kuolinsyy paljastui – leski: Hänen aikansa vain loppui nopeammin kuin kukaan meistä ajatteli olevan mahdollista

Hyvin aggressiivinen syöpä koitui lopulta Steely Dania perustamassa olleen Walter Beckerin kohtaloksi.
15.11.2017 20:47

Syyskuun 3. päivä äkillisesti menehtyneen Steely Dan -kitaristi Walter Beckerin leski Delia on paljastanut Rolling Stonelle lähettämässään kirjeessä miehensä virallisen kuolinsyyn.

”Hänen kuolemansa oli minulle henkilökohtaisesti todella kova isku ja tiedän, että se oli sitä myös monille teille”, Delia toteaa kirjeensä alussa. ”Alan vasta päästä jaloilleni sen aiheuttamasta sydäntäsärkevästä iskusta.”

”Walter kuoli kesken erittäin aggressiivisen ruokatorven syövän hoitojen. Sairaus havaittiin vuotuisessa terveystarkastuksessa ja se oli synkkä yllätys niin Walterille, hänen lääkäreilleen kuin minullekin. Se vaikutti tulleen aivan tyhjästä ja levinneen hirvittävällä nopeudella. Walter valitsi voimakkaan kemoterapiahoidon Sloan Kettering -sairaalassa, mutta syövän aggressiivisuudesta ja kemoterapian myrkyllisyydestä johtuen menehtyi alle neljän kuukauden päästä sairauden toteamisesta.”

Delia kertoo Beckerin menehtyneen rauhallisesti New Yorkin kodissaan, perheensä, musiikkinsa ja lempiäänensä, myrskysateen ropinan, ympäröimänä.

”Ymmärrettävästi Walter halusi yksityisyyttä hoitojensa ajaksi ja toivoi paranemista. Hän halusi palata vielä esiintymään faneilleen. Minulle, ja myös Walterille, on tärkeää, että tiedätte ettei hän halunnut pitää ketään pimennossa kuntonsa suhteen. Hänen aikansa vain loppui nopeammin kuin kukaan meistä ajatteli olevan mahdollista.”

Voit käydä lukemassa Beckerin faneille osoitetun kirjeen kokonaisuudessaan täältä.

Lisää luettavaa