Taas otetaan miehestä mittaa: Juhani Merimaa, Aki Tykki, Kasmir ja kumppanit mittelevät voimiaan todellisessa kuningaslajissa

16.5.2018 13:32

Oletko valmis koitokseen, josta vain vahvimmat selviävät? Huomenna 17. toukokuuta otellaan nimittäin Helsingin Tavastialla turnaus, jossa heikot eivät pärjää. Pois tieltä vapaaottelu, rugby ja muut mamislajit – nyt taistellaan kivi-paperi-sakset-mestaruudesta.

Kaj Kunnaksen tuomaroimassa kilpailussa mestaruutta tavoittelevat muun muassa Juhani Merimaa, Kasmir, Aki Tykki, Maryam Razavi, Miikka Koivisto, Hätä-Miikka, ja Seksikäs-Suklaa. Kaikkiaan turnaukseen osallistuu komeat 32 uskaliasta.

Kivi-paperi-sakset on tunnettu kahden tai useamman osanottajan leikki tai peli, joka on ajatukseltaan hyvin yksinkertainen ja nopea, eikä sen pelaamiseen tarvitse kuin kummaltakin pelaajalta kämmenen sormineen. SM-kilpailun selostuksesta vastaavat Heikki Helastinen ja Musta-Pekkaruuska. Klo 19 alkavaan tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Kaksi vuotta sitten ensimmäisissä kisoissa virallisena valvojana toiminut Kaj Kunnas on myös kirjoittanut tilaisuutta varten runon. Se kuuluu näin:

Taas on Tavastial huikee pössis
Kiva ku saan olla mukan KPS lössis
Kivi-Paperi-Sakset kun on
Skaba muikee, verraton.
Siin taiteilee moni kundi timmi
Kuin myös iloisen rento mimmi
Tehään illast korot-kattoon fest
Kuka mahtaa tänä vuon’ olla best?

Lisää luettavaa