Taas otetaan miehestä mittaa: Juhani Merimaa, Aki Tykki, Kasmir ja kumppanit mittelevät voimiaan todellisessa kuningaslajissa

Oletko valmis koitokseen, josta vain vahvimmat selviävät? Huomenna 17. toukokuuta otellaan nimittäin Helsingin Tavastialla turnaus, jossa heikot eivät pärjää. Pois tieltä vapaaottelu, rugby ja muut mamislajit – nyt taistellaan kivi-paperi-sakset-mestaruudesta.

Kaj Kunnaksen tuomaroimassa kilpailussa mestaruutta tavoittelevat muun muassa Juhani Merimaa, Kasmir, Aki Tykki, Maryam Razavi, Miikka Koivisto, Hätä-Miikka, ja Seksikäs-Suklaa. Kaikkiaan turnaukseen osallistuu komeat 32 uskaliasta.

Kivi-paperi-sakset on tunnettu kahden tai useamman osanottajan leikki tai peli, joka on ajatukseltaan hyvin yksinkertainen ja nopea, eikä sen pelaamiseen tarvitse kuin kummaltakin pelaajalta kämmenen sormineen. SM-kilpailun selostuksesta vastaavat Heikki Helastinen ja Musta-Pekkaruuska. Klo 19 alkavaan tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Kaksi vuotta sitten ensimmäisissä kisoissa virallisena valvojana toiminut Kaj Kunnas on myös kirjoittanut tilaisuutta varten runon. Se kuuluu näin:

Taas on Tavastial huikee pössis
Kiva ku saan olla mukan KPS lössis
Kivi-Paperi-Sakset kun on
Skaba muikee, verraton.
Siin taiteilee moni kundi timmi
Kuin myös iloisen rento mimmi
Tehään illast korot-kattoon fest
Kuka mahtaa tänä vuon’ olla best?