”Tähän asti fraasi ’biisi kirjoitti itse itsensä’ on tuntunut musa-alan kalavalheelta. Ei enää” – Lapko-miesten Dallas Kalevala julkaisi uuden singlen

"Simply the best", kuvailee Ville Malja.

Antti Sepponen

Lapko-yhtyeestäkin tuttujen Ville Maljan ja Jussi Matikaisen luotsaama Dallas Kalevala on julkaissut toisen singlensä Moon Makes Me Happy. Berliini-Kokemäki-Reykjavik-Suomenlinna–akselilla musaa työstävä kaksikko sanoo uuden singlen syntyneen yllättävän vaivattomasti.

– Aina tähän asti fraasi ”biisi kirjoitti itse itsensä” on tuntunut musa-alan kalavalheelta. Ei enää. Pyörittiin kahviövereissä studiossa ja käytiin biisiaihioita läpi. Keke [tuottaja Niko Liinamaa alias Kalifornia-Keke] nappasi kiinni demon introsta ja veisteltiin sen päälle Jussin kanssa kertsi. Kotimatkalla Suokin lautassa tajuttiin, että tänään tais olla pojilla kuti kohdallaan. Simply the best, Malja kuvailee.

Dallas Kalevala viimeistelee parhaillaan debyyttialbumiaan Kalifornia-Keken kanssa ja soittaa ensimmäiset keikkansa kesän festivaaleilla. Yhtye esiintyy Ruisrockissa, Qstockissa sekä Ilosaarirockin jatkoklubilla, ja Matikaisen ja Maljan lisäksi lavalla tullaan näkemään myös basisti Maria Rantanen.