Tällä kertaa Tool-johtaja Maynard James Keenan hyökkää Donald Trumpia vastaan – UFC-tähti Ronda Rouseyn tuella

18.10.2016 08:14

Mitä lähemmmäs Yhdysvaltain presidentinvaaleja etenemme, sitä enemmän niitä kommentoivia videoita ja kappaleita muusikot näyttävät julkaisevan. Viimeisin aihetta käsittelevä yhtye on Toolista parhaiten tunnetun Maynard James Keenanin johtama Puscifer, joka tosin lähestyy teemaa esimerkiksi Roger Watersia humoristisemmin.

Pusciferin uudella videolla Keenan haastaa aluksi vapaaottelutähti Ronda Rouseyn kamppailuun, mutta erinäisten sattumusten kautta kaksikko päätyy taistelemaan muiden naispuolisten UFC-ottelijoiden kanssa jättimäistä Trumpzillaa vastaan. Tietysti. Katso animoitu pätkä alempaa.

Keenanin suhtautuminen Trumpiin tuskin tulee kenellekään yllätyksenä, mutta se on päässyt unohtumaan, että Rouseykin on ottanut aiemmin yhteen republikaanien presidenttiehdokkaan kanssa. Vuonna 2015 Rousey tokaisi, ettei haluaisi nähdä tosi-tv-tähden johtavan kotimaataan, ja myöhemmin Trump vuorostaan ilakoi Twitter-tilillään, kun Rousey hävisi kääpiösarjan UFC-mestaruutensa tyrmäyksellä Holly Holmille.

Lisää luettavaa