Tältä kuulostaa Sielun Veljienkin esittämä Kanoottilaulu elektronisena versiona – ensinäytössä Jimi Pythonin trippaileva AI-video

6.10.2023 07:00

Helsinkiläinen viulisti-tuottaja Ville Aaltonen alias Jimi Python julkaisee kiinnostavan musiikkiesityksen: artisti on kääntänyt peruskoulun nuottikirjoista ja Siekkareiden repertuaarista tutun Kanoottilaulun elektroniseen muotoon. Evolution on saanut tiedotteen mukaan inspiraationsa Evon kansallispuiston majavista ja niiden ääntelystä (koska mistäpä muualtakaan sitä inspiraatiota löytäisi), ja kappale esitellään nyt Soundin sivuilla Heba Rinkisen toteuttaman AI-musavideon kera. Katso yläpuolelta!

Klassisen musiikin parissa aloittanut ja vanhemmiten sähköviuluun vaihtanut Jimi Python on toiminut monissa kokoonpanoissa elektrosta etniseen musiikkiin. Miehen projekteja ovat ainakin G-litter, Uusi Fantasia, Mutka-orkesteri, Freeman, Scatboy, Jimi & Jimi (Jimi Tenor), Smutzig Robot, J.E.S ja Catsnake. Evolution on kolmevuotiaan Alakulttuuritalo-levymerkin sadas digijulkaisu.

Jimi Pythonin Facebook-sivu löytyy täältä ja Instagram-kanava täältä. Alakulttuuritalo puolestaan raportoi puuhistaan Facebookissa täällä.

Lisää luettavaa