Tältä vuodelta peruutettu Glastonbury järjestää virtuaalisen konserttitapahtuman – mukana Coldplay, Idles ja tukku yllätyksiä

31.3.2021 21:03

Tältä kesältä peruttu Glastonbury järjestää toukokuussa virtuaalisen livekonsertin. Live at Worthy Farm -nimisessä striimitapahtumassa esiintyvät Coldplay, HAIM, Damon Albarn, Idles, Jorja Smith, Michael Kiwanuka, Kano ja Wolf Alice.

Tarjolla on glastonburymaista tunnelmaa tutuissa maisemissa aina Pyramid Stage -lavasta Stone Circle -monumenttiin. DJ Honey Dijon vastaa viihteestä settien välillä ja lupaillaanpa luvassa olevan myös joukko yllätysesiintymisiä.

Muutoin viisituntinen spektaakkeli pitää sisällään muun muassa ”erikoisvieraiden kirjoittamia ja lukemia spoken word -kertomuksia”. Striimin ohjauspuoli on vakaissa käsissä, sillä puikkoihin tarttuu Grammy-ehdokkuudenkin napannut, Taylor Swift: Reputation Stadium Tour– ja The Rolling Stones Olé, Olé, Olé! -konserttitaltioinneista vastaava Paul Dugdale.

Osa lipputuotoista lahjoitetaan kehitysapuun keskittyvälle Oxfamille, ympäristöjärjestö Greenpeacelle sekä puhtaaseen veteen, jätehuoltoon ja hygieniaan erikoistuneelle WaterAidille.

Tapahtuma järjestetään toukokuun 22. päivä ja lähetys alkaa Suomessa kello 21.00. Liput maksavat 23€ ja ovat ostettavissa täältä.

Lisää luettavaa