Artisti: Idles

Nyt sovitetaan Metallicaa uusiksi kovalla kädellä – kaksi ennakkoluulotonta coveria julki

Kuten pariinkin otteeseen on tullut mainittua, Metallican nimikkolevystä julkaistaan pian huomionarvoinen uusi versio. The Metallica Blacklistillä kaikenmoiset artistit ja yhtyeet Elton Johnista Biffy Clyroon ja St. Vincentistä Weezeriin esittävät omia versioitaan hittialbumin kappaleista, ja tähän mennessä julkaistujen covereiden valossa on tullut selväksi, että mukaan mahtuu aika rohkeitakin irrotteluja. Viikonloppuna saatiin tuotokselta kuultavaksi taas kaksi kappaletta lisää.

Classic Rock -lehden lukijat ovat puhuneet: tässä ovat kuluneen vuosikymmenen parhaat rocklevyt

Vuosikymmenen lähestyessä loppuaan lukuisat musiikkimediat eri puolilla maailmaa ovat alkaneet täyttyä listauksista kuluneen kymmenen vuoden parhaista levytyksistä. Yksi tuoreimmista sellaisista tulee perinteikkäältä Classic Rockilta, joka pyysi lukijoitaan rankkaamaan vuosien 2010–2019 välillä ilmestyneet rockalbumit paremmuusjärjestykseen.

Hyvää mieltä, merkittävää musiikkia – Sideways 2019

Sideways oli tänäkin vuonna erinomaisen onnistunut festivaali: ohjelmistoltaan upean laaja-alainen ja tasokas, järjestelyiltään sujuva. Jonottaa ei tarvinnut käytännössä koskaan. Sääkin osui niin nappiin kuin mahdollista. Soundin reporttereina häärivät Hannu Linkola, Virpi Suomi ja Mikko Meriläinen. Kuvat otti Mika Kirsi.