Tampereella juhlitaan Euroviisuja oikein kunnolla – Nokia-areenalle pitkä rivi viisutähtiä

22.2.2024 12:05

Euroviisujen finaali järjestetään tänä vuonna 11. toukokuuta Ruotsin Malmössä. Samana päivänä voi viisurientoihin heittäytyä myös Tampereella, kun Nokia-areenalla järjestetään mittavat euroviisubileet. Mukana on kelpo määrät viisujohdannaisia artisteja sekä Suomesta että maailmalta.

Suomen rajojen ulkopuolelta paikalle saapuvat euroviisuvoittajat Alexander Rybak (NO), Emmelie de Forest (DK), Keiino (NO) ja Verka Serduchka (UA). Kotimaisista viisuedustajistamme lavalle nousevat ainakin Saara Aalto, Ami Aspelund, Catcat, Hanna Pakarinen, Marion Rung, Laura Voutilainen. Myös UMK:n ammattilaisraadilta tänä vuonna korkeimmat pisteet saanut Sara Siipola on paikalla. Artistit esittävät illan aikana oman viisubiisinsä.

Bileet huipentuvat suoran Euroviisu-lähetyksen seuraamiseen. Malmö-areenalla järjestettäviä Euroviisuja seurataan suorana lähetyksenä Nokia-areenan suurilta screeneiltä voittajan selviämiseen asti.

Tapahtuman liput tulevat myyntiin maanantaina 26. helmikuuta. Lippujen hinnat ovat alkaen 39,90 euroa. Permantoliput ovat k-18, ala- ja yläkerran katsomot ovat ikärajattomat. Ennakkomyynti hoidetaan Lippupisteessä.

Lisää luettavaa