Tarina siitä, kuinka Twisted Sisterin Dee Snider jahtasi pihaltaan häiriköitä moottorisahan kanssa

Yksityisyydestään tarkka Twisted Sisterin nokkamies Dee Snider kertoo tuoreessa haastattelussa olevansa hankala kohde stalkkereille. Yksityisyydestään tarkka Snider paljastaa jahdanneensa pihalleen kutsumatta saapuneita yli-innokkaita faneja moottorisahan kanssa.

Snider kertoo taannoisessa haastattelussa, että bändin faneilla on toisinaan tapana saapua laulajan talolle tiirailemaan aidan yli tukkahevilegendan pihalle. Kerran fanien innokkuus ylitti kuitenkin kirjaimellisesti rajan.

– Yhtenä päivät jotkut tyypit kiipesivät aidan yli pihalleni. Otin moottorisahani ja lähdin jahtaamaan tunkeilijoita sen kanssa. On sanomattakin selvää, että he häipyivät hyvin nopeasti, Snider kuvailee Metal Hammerille.

– Kukaan ei uskonut tarinaa todeksi, kunnes kerroin sen Howard Sternin radioshow’ssa ja yksi pihalleni erehtyneistä tyypeistä soitti ohjelmaan ja sanoi “Howard, se olin minä!”.

Dee Snider kertoo haastattelussa myös tulleensa kerran pidätetyksi, kun riita toisen kuskin kanssa lähti pahasti käsistä. Ohittelusta ja keskisormen heristelystä alkanut rattiraivo kärjistyi lopulta tilanteeseen, jossa Snider löi riitakumppaniaan rengasraudalla, kun tämä yritti repiä laulajaa osittain aukinaisesta ikkunasta ulos autosta. Pahoinpitelystä pidätetty Dee päätyi lopulta viettämään yön newyorkilaisessa putkassa.