Tarja Turunen julkaisee kokoelmalevyn – Esimakuna tarjolla ennen julkaisematon kappale, johon liittyy syvä päättymisen tunne

Kokoelma valottaa Suomen menestyneimpiin artisteihin lukeutuvan Tarjan 15-vuotista soolouraa.
21.10.2022 12:03

Alkujaan Nightwishin laulajana tunnetuksi tullut Tarja Turunen juhlistaa 15 vuotta jatkunutta menestyksekästä soolouraansa julkaisemalla 2. joulukuuta kokoelmalevyn Best Of: Living The Dream. Kokoelma sisältää Tarjan suosituimpia kappaleita hänen kuudelta studioalbumilta sekä artistin itse poimimia suosikkeja soolouransa varrelta.

”Kaikkien näiden vuosien jälkeen en voi vieläkään uskoa, että on aika julkaista kunnon Best Of -albumi. Niin paljon kauniita hetkiä, uskomatonta. On ollut unelma koota tämä kokoelma. Ja toivon todella, että nautitte tästä yhtä paljon kuin minä sitä tehdessäni”, Turunen kommentoi.

Levyllä on mukana myös ennen julkaisematon kappale Eye Of The Storm, joka julkaistaan nyt esimakuna. Turusen mukaan kappaleeseen liittyy syvä päättymisen tunne.

”Siihen on vaikuttanut kaksi hyvin tärkeää maata elämässäni, Suomi ja Argentiina. Tuohon aikaan elämässäni etsin paikkaani tässä maailmassa, mihin kuulun ihmisenä ja yksilönä”, Turunen avaa.

Lisää luettavaa