”Ei tuloksia. Tarkoititko: heteromiehet” Uutta Tommi Liimattaa tarjolla niin musiikin kuin kirjankin muodossa

28.8.2020 11:35

Absoluuttisesta Nollapisteestä parhaiten tunnettu Tommi Liimatta on tänään julkaissut uuden singlen, ja kyseessä on ensimmäinen uusi Liimatta-kappale sitten vuoden 2016 Rokokoo Computer -soololevyn. Yhtyeenä toimii trio nimeltä Herttomiehet, mistä juontuu myös uuden singlen hieno nimi Tarkoititko: heteromiehet. Kappale syntyi Liimatan googlattua ”herttomiehet”-sanaa.

Tänään yhtyeeltä julkaistiin toinenkin single, Höyhenen saari. Molemmat kappaleet löytyvät esimerkiksi Spotifysta. Vuosi sitten perustetun Herttomiehet-trion muodostavat kitaristi-laulaja Liimatta, basisti Jorma Ahlqvist ja rumpali Teemu Eskelinen.

Tommi Liimatta on aktiivinen myös kirjailijana. Nyt kauppoihin on löytänyt tiensä miehen kolmas omaelämäkerta, kun Jeppis ja Jeppis 2 -kirjojen jatkoksi ilmestyi Rollo. 750-sivuinen järkäle keskittyy Absoluuttisen Nollapisteen alkuvuosiin Rovaniemelle, ja on edellisosista tuttuun tapaan täynnä äärettämön yksityiskohtaisia huomioita ja muistoja sekä usein koomistakin ajankuvaa. Lisätietoja löytyy Like Kustannuksen sivuilta.

Herttomiehet-kappaleiden äänityssessiosta on julkaistu YouTubessa minidokumentti:

 

Lisää luettavaa