The Darknessin Justin Hawkins jälleen suorasanaisena – haukkuu RHCP:n John Fruscianten pystyyn

23.5.2023 14:42

The Darknessin laulaja Justin Hawkins on ottanut tavakseen ladella suoraa puhetta Justin Hawkins Rides Again -podcastissaan. Tästä saatiin jälleen yksi havaintoesimerkki viime viikonloppuna, kun Hawkins kutsui lähetykseen vieraaksi omaa musiikkipodcastiaan teräväkielisesti isännöivän Pat Finnertyn, ja kaksikko kävi yhdessä Red Hot Chili Peppersin kimppuun.

Hawkins ja Finnerty ottivat hampaisiinsa erityisesti Peppers-kitaristi John Fruscianten, jota Hawkins on kritisoinut lähetyksissään aikaisemminkin. Darkness-solisti tuumaa ykskantaan, ettei Fruscianten soitto anna hänelle yhtään mitään.

”Sanoisin, että jos Mark Knopfleria kutsutaan aliarvostetuksi soittajaksi, John Frusciante on yliarvostettu soittaja. Itse asiassa olen sanonut niin jo useammin kuin kerran”, Hawkins sanoo.

Peppersin fanikunta ei tietenkään ole ollut Hawkinsin näkemyksistä innoissaan. Tämä saa laulajan ihmettelemään, miksi yleisö on asian suhteen niin herkkänä.

”Aina sanotaan, että olet vain kateellinen, kun hän on myynyt enemmän levyjä kuin sinä. No, Mark Knopfler on myynyt vielä paljon enemmän levyjä, enkä minä ole hänelle kateellinen. Eli tuo väite ei pidä paikkaansa”, Hawkins sanoo ja jatkaa:

”Joku sanoi joskus, että [Fruscianten soitto] on tarkoituksella minimalistista. Ehkä siinä on kysymys samanlaisesta asiasta kuin jos joku mestarimaalari alkaa tehdä lapsellisia tuherruksia, koska hänellä vain on sellainen vaihe. Ehkä hänen soittotyylissään on jotain samankaltaista, mutta ei se muuta sitä asiaa, että se kuulostaa paskalta.”

Mitä mahtaa Frusciante tästä tuumata? Kukaties joku kysyy häneltä asiaa vielä joskus. Kyllähän maailmaan mielipiteitä mahtuu, ei siinä mitään!

Lisää luettavaa