The Killers on täällä taas – yhtye julkaisi uuden, melkoisen mahtipontisesti maalailevan singlen

Yhdysvaltalainen rocksuuruus The Killers on palannut julkaisukantaan. Yhtyeen tuore ”Boy”-nimeä kantava single sai ensisoittonsa Mad Cool -festivaaleilla heinäkuun alussa.

Kappale on peräisin syksyllä 2021 ilmestyneen Pressure Machine -albumin sessioista, mutta se ei tuolloin sopinut kyseiselle levylle.

”Tämä oli ensimmäinen biisi, jonka kirjoitin jouduttuamme perumaan Imploding The Mirage -kiertueemme pandemian takia. Olin hiljattain muuttanut takaisin Utahiin ja aloin tekemään reissuja Nephiin, jossa vartuin. Huomasin, etten voinut olla palaamasta tuohon paikkaan, josta yritin 16-vuotiaana päästä niin kovasti pois”, Laulaja Brandon Flowers kertoo.

”Minulla on poika, joka on pian saman ikäinen kuin minä oli tuolloin. Biisillä haluan kertoa itselleni ja pojilleni, ettei asiaa pidä ajatella liikaa. Elämässä pitää ajatella omia tärkeimpiä prioriteettejaan. Minulle ne ovat vaimoni, lapseni, biisini ja keikkalavat.”

Flowers on aiemmin vahvistanut yhtyeen työskentelevän järjestyksessään kahdeksannen pitkäsoittonsa parissa. Sen julkaisuajankohta on alustavasti vuoden 2023 alkupuoliskolla.

Voit kuunnella ”Boyn” alta.