The Simon & Garfunkel Story nähdään Suomessa – klassikkoduon hittejä kuullaan loppuvuodesta Helsingissä

29.3.2023 08:00

Niin se taitaa olla, ettei Simon & Garfunkel -kaksikkoa nähdä enää tässä elämässä yhtaikaa esiintymislavalla. Harmin paikka, mutta minkäs teet – duo teki aivan mahdottoman hienoa musiikkia yhdessä, mutta ihmisinä herrat eivät tainneet koskaan päästä aivan samalle aaltopituudelle. Kaksikon viimeiset yhteiset keikat kuultiin 2010-luvulla, ja noiden konserttien jälkeen Paul Simon yksiselitteisesti sanoi, etteivät Simon & Garfunkel -hommat tunnu kovin hauskoilta, joten miksipä sitä väkisin yrittämään. Vuonna 2018 Simon lisäksi ilmoitti lopettavansa pitkät kiertueet tyystin, eli se siitä sitten.

Mutta ei hätää! Paul Simonin ja Art Garfunkelin yhteistä säveltaidetta pääsee fiilistelemään esimerkiksi The Simon & Garfunkel Story -esityksen avulla. Show esitettiin ensin Lontoon West Endissä ja myöhemmin maailmankiertueella, ja nyt kantautuu tietoja, että spektaakkeli saapuu Suomeen 29. marraskuuta. The Boxer, Bridge Over Troubled Water, Mrs. Robinson ja muut hitit soivat tuolloin Helsingin Kulttuuritalossa.

Simon & Garfunkel Story on (tapahtumajärjestäjien sanoin) ”immersiivinen konserttimainen teatteriesitys”, jossa folk rockin jättiläisten tarina kerrotaan livebändin, projisointikuvien ja elokuvamateriaalin avulla. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa Lippupisteessä perjantaina 31. maaliskuuta. Sinne siis, mikäli kaunis musiikki kiinnostaa, upeita sävelmiähän nuo kaikki ikivihreät ovat!

Lisää luettavaa