Thrash metal -keulakuva sai lääkäriltään karmeita uutisia – saattohoidosta tehty päivitys vetää hiljaiseksi

13.1.2019 13:55

Rigor Mortis/Wizards of Gore- ja Warbeast -nokkamies Bruce Corbitt kertoo joutuneensa saattohoitoon pitkälle edenneen ruokatorven syövän johdosta. Laulaja päivitti tilannettaan perjantaina julkaisemassaan Facebook-videossa.

Corbittilla todettiin syöpä vuoden 2017 toukokuussa. Läpikäytyään rankat säde- ja sytostaattihoidot, lääkärit kertoivat syövän olevan levinneisyysasteeltaan IV. Toivo pilkahti hetkellisesti, kun Corbittille kerrottiin mahdollisuudesta lääketestiin, josta on saatu hyviä tuloksia. Valitettavasti vain viikko siitä, kun mies oli allekirjoittanut paperit testiin suostumisesta, hän sai kuulla ettei hänen sairastamansa syöpätyyppi sovellukaan siihen osallistumiseen.

56-vuotiasta Corbittia on koeteltu oikein toden teolla, sillä mies on selviytynyt aiemmin muun muassa sydänkohtauksesta ja puukotuksesta. Hän kertoi viime elokuussa Billboardille omaavansa 2,8 prosentin mahdollisuuden olla vielä viiden vuoden päästä elossa. ”Mitä siis aion tehdä, voivotella tilannetta vai kuulua tuohon 2,8 prosenttiin?”, mies tuumasi tuolloin.

Voit katsoa Corbittin julkaiseman videon alta.

Lisää luettavaa