Tiisu tulee taas – hiljaiseloa viettänyt suomirockin nousukas soittaa paluukeikkansa Helsingissä

Tiisu palaa telakalta tositoimiin marraskuussa. Tiedote kertoo, että yhtye työstää paraikaa uutta musiikkia ja palaa keikkakantaankin vielä tänä vuonna. Yhtyeen paluukeikka nähdään Helsingin On the Rocksissa 22. marraskuuta.

”Me ollaan Tiisun kanssa oltu melkein pari vuotta enemmän tai vähemmän tauolla. Viime päivinä elämän rajallisuus on jostain oudosta syystä alkanut kuumottaa mua. Tässä tilanteessa, jos miettii meidän bändiä, olisi todella sääli heittää veivit, jos vaikka flyygeli tippuisi päähän kadulla dallatessa”, laulaha Henrik Tillikainen kertoo tiedotteessa.

”Tämän oudon pelon nimissä on nyt pakko päästä äkkiä keikalle kokemaan se rakkain asia, eli soittaminen Tiisun kanssa livenä. Uudet yhteistyökuviot Fullsteamin ja LEFTin kanssa mahdollistavat tulevaisuudessa meidän näköisen ja värikkään alustan työstää tätä bändiä. Jollei se flyygeli jostain syystä tipu päähän.”

Tiisun keikkamyynnistä vastaa jatkossa Fullsteam Agency ja musiikkijulkaisuista Kaiku Entertainmentin uusi vaihtoehtoisempaan musiikkiin keskittyvä levymerkki Left.

Paluukeikan ennakkoliput tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 27. syyskuuta. Hintaa lipuilla on ennakkoon 15 ja ovelta 16 euroa.