Tommi Läntinen julkaisee lokakuussa uuden albumin – ”Kävimme kuun pimeällä puolella”, laulaja kertoo

27.9.2023 12:09

Mikäli kaipaat levyhyllyysi lisää Tommi Läntistä, niin ihan kohta on tätä projektia mahdollisuus edistää. Läntisen uutuuslevy Maailma kääntyy kohti valoa nimittäin julkaistaan 6. lokakuuta. Albumilta on julkaistu jo kaksi singleä, tarkasta nämä alempaa.

Levyn uudet kappaleet ovat pääasiassa Läntisen ja Aki Sihvosen käsialaa, mutta mukana menossa ovat myös Ilmari Läntinen, Janne Rintala ja Mika Haapasalo. Tommi kertoo, että leijonanosa biiseistä syntyi kännykän sanelimeen kertyneiden ideoiden pohjalta tuottaja Sihvosen myötävaikutuksella.

“Kävimme kuun pimeällä puolella, haimme halssia musiikin merellä ja kuuntelimme sydämien avaruutta. Yhdessä ja erikseen, sama ajatus. Vallila Music Housen Gabi Hakanen inspiroitui, ja tarkoin valitut Vain Elämää -biisitkin solahtivat luontevasti kokonaisuuteen”, Läntinen kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

“Albumit ovat ajan kuvia. Ne jättävät jälkensä sen virtaan ja parhaimmillaan elävät sydämissä läpi elämän. Joskus kauemminkin. Tässä ajassa soivat oudot äänet. Tummat ja pelottavatkin sävyt. Sodan, vihan ja ahneuden takaiskuista huolimatta uskon hyvän voittavan. Tiedän, etten ole tässä yksin. Uskon, että maailma kääntyy kohti valoa ja rakkaus nousee pintaan. Eihän tässä muuten ole järkeä? Nämä laulut kertovat vapaudesta, rohkeudesta ja rakkaudesta. Ne ovat kuvia, soundeja, ajatuksia ja säveliä vuodelta 2023, joka toivottavasti muistetaan ajankohtana, jolloin maailma kääntyi kohti valoa.”

Uuden levyn julkaisukeikka soitetaan Helsingin Tavastialla 12. lokakuuta. Tässä ne singlet vielä tarkasteltavaksi:


Lisää luettavaa