Tony Iommi ei sulje pois uuden Black Sabbath -materiaalin mahdollisuutta, vaikka kiertueet ovatkin bändin osalta kierretty

Heavy metal -pioneeri Black Sabbathin kiertueet ovat kierrelty, kunhan The End -turnee saapuu päätökseensä ensi vuoden helmikuussa Englannin Birminghamissa. Se ei kuitenkaan välttämättä tarkoita vielä koko yhtyeen tarun loppua, sillä kitaristi Tony Iommi aikoo jatkaa säveltämistä, eikä suinkaan sulje pois mahdollisuutta tehdä vielä jotakin Sabbath-tovereidensa kanssa. Riffimestari kommentoikin Ultimate Classic Rockille uuden Sabbath-albumin mahdollisuuden olevan luokkaa ”ehkäpä”.

”Kenties”, mies aloittaa lupaavasti ja tarkentaa: ”Kuten olen sanonut, aion joka tapauksessa kirjoittaa. Ehkä teen jotakin jätkien kanssa, kenties studiossa saakka, mutta ei kuitenkaan kiertueita.”

Kirjoittamisen lisäksi kitaralegenda kertoo puuhailevansa englantilaisen Guitar Star -nimisen tv-produktion parissa ja mainitsee kaikesta huolimatta rakastavansa keikkailua edelleen – se on vain muodostunut syövänkin vastikään taltuttaneelle 68-vuotiaalle miehelle liian raskaaksi puuhaksi kiertuemuotoisena toimintana.