Torille! Jättihitiksi kohonneessa Cyberpunk 2077 -videopelissä kuullaan pian suomalaisia säveliä

3.2.2023 11:23

Iloisia uutisia kantautuu pelimaailmasta! Cyberpunk 2077 -videopeli on hyvä esimerkki pelistä, joka on kasvanyt pikkuhiljaa. Pikakertauksena kerrottakoon, että pitkään valmisteltu peli oli ilmestymisvuotensa 2020 odotetuimpia tapauksia, mutta kun se viimein saatiin julki, erityisesti konsolipelaajat pettyivät katkerasti. Peli oli buginen ja keskeneräinen, ja sen julkaissut CD Projekt Red -yhtiö menetti pahasti luottamuksensa yleisön silmissä. Pikkuhiljaa peliä on kuitenkin paikkailtu, ja kun viime vuonna Netflixiin ilmestyi Cyberpunk-maailmaan sijoittuva Edgerunners-animaatiosarja, alkoivat pelaajamäärät näyttää jo varsin vaikuttavilta. Nyt peliä on myyty sellaiset 20 miljoonaa kopiota.

Cyberpunk 2077 saa pian mittavan lisäosan, ja viime vuonna järjestettiin kilpailu, jossa kaikenmoisia yhtyeitä ympäri maailman pyydettiin tarjoamaan musiikkiaan julkaisua varten. Nyt suomalainen St. Aurora ilmoittaa Instagramissa, että he ovat yksi mukaan kelpuutetusta kokoonpanosta. Onneksi olkoon!

”Suunnilleen 7800 ehdokkaasta me olemme yksi neljästätoista kilpailuvoittajasta”, yhtye kirjoittaa. ”Emme voi edes kuvailla, miten kiitollisia olemme tämän johdosta. On unelmien täyttymys, että voimme olla osa tällaisen valtavan pelin soundtrackiä!”

Lue yhtyeen alkuperäinen päivitys alta. Hieno homma, täytyy sanoa!

Lisää luettavaa