Miksi apua saa vasta kun on liian myöhäistä? – Ensinäytössä St. Auroran synkkää ja ahdistavaa aihetta käsittelevä Hold The Line

Kappale edustaa yhtyeen tulevan ep-levyn synkkää ja kylmää kuvastoa.
30.11.2022 08:59

Helsinkiläinen St. Aurora valmistautuu julkaisemaan jatkoa They All Remember -debyytti-ep:lleen. Siinä missä debyytti esitteli joukon musiikillisille sankareilleen nyökkäävän muusikkolauman, vie tuleva lyhytjulkaisu vaihtoehtorokkarit omille taiteellisille teille niin yhtyeenä kuin yksilöinä. Persoonallista kokonaisuutta esiteltiin 18.11. julkaistulla Hold The Line -singlellä, jonka kylkeen tehty musiikkivideo saa nyt ensiesityksensä Soundissa.

Hold The Line on oli näistä seuraavan ep:n biiseistä varmaan nopeiten valmiissa mallissa ja tuntui hyvin alkuvaiheessa jo siltä, että tän täytyy olla ensimmäinen sinkku. Biisin aihe on arkaluontoinen ja synkkä. Se käsittelee turhautumista siihen, kuinka ihmiset joutuu jonottamaan siihen asti, että alkaa olemaan liian myöhäistä. Ahdistava ajatus siitä, että avun saanti on mahdollista ainoastaan, jos henki on uhattuna”, avaa laulaja Nile Nilsson.

”Koko tuleva ep on itseasiassa aika synkkää kuvastoa. Lähinnä siksi, että biisien kirjotushetkellä mua inspiroi kylmät aiheet ja asiat, jotka huolestuttaa mua. Olis silti valheellista väittää, ettäkö duurihommat ois kokonaan koluttu.”

Lisää luettavaa