TROGOAUTOEGOCRAT, HEPTAPARAPARSHINOKH, TRIAMATZIKAMNO! Uutta levyä työstävä CMX kiertää Suomea keväällä

5.12.2017 11:29

CMX suuntaa Suomen-kiertueelle keväällä Kolmen vuosikymmenen lauluja -kevätkiertueelle. Yhtye kertoo työstävänsä paraikaa 16. studioalbumiaan, joka kulkee paljon puhuvan TROGOAUTOEGOCRAT, HEPTAPARAPARSHINOKH, TRIAMATZIKAMNO! -työnimen alla.

Kolmen vuosikymmenen lauluja -kiertue starttaa 24. helmikuuta Tampereen Pakkahuoneelta ja jatkuu aina maaliskuun loppuun saakka. Pakkahuoneella ja Helsingin Kulttuuritalolla Cloaca Maximaa lämmittelee mystinen elektroCMX, joka nousi lavalle myös viime elokuussa Helsingin Juhlaviikkojen Talvikuningas-konsertissa.

– Viime elokuun Helsingin Juhlaviikkojen Talvikuningas-konserttia suunnitellessamme muistimme että meillä on yksi juuri elektronisessa musiikissa. Huvilassa esiintynyt kone-orkesteri avaa muutaman kevätkiertueen keikan uudistetulla ohjelmistolla, bändi kertoo kiertueesta julkaistulla tiedotteella.

A.W. Yrjänä ja kumppanit työstävät tällä hetkellä 16. studioalbumiaan Inkfish-studiolla tuottaja Erno Laitisen huomassa. Albumin on määrä nähdä päivänvalo helmikuussa 2018.

”Väittävät että albumi on kuollut. Se on paskapuhetta”

Vähintäänkin hämmennystä aiheuttavan TROGOAUTOEGOCRAT, HEPTAPARAPARSHINOKH, TRIAMATZIKAMNO! -työnimen termit on yhtyeen mukaan lainattu George Gurdjieffin psykologiasta, ja levyn kappaleet käsittelevät yhtyeen mukaan länsimaisen kulttuurin alkukuvastoa ja äärimmäisiä tietoisuudentiloja.

– Väittävät että albumi on kuollut. Se on paskapuhetta. Uuden levymme lisäksi esitämme kiertueella kappaleita kaikilta albumeiltamme, A.W. Yrjänä kommentoi.

CMX – Kolmen vuosikymmenen lauluja -kiertue nähdään keväällä 2018 seuraavissa paikoissa:
La 24.2. Tampere, Pakkahuone (mukana myös elektroCMX)
La 3.3. Helsinki, Kulttuuritalo (mukana myös elektroCMX)
La 10.3 Hämeenlinna, Aulanko Areena
Pe 16.3. Kouvola, House Of Rock
La 17.3. Lahti, Möysän Musaklubi
Pe 23.3. Jyväskylä, Lutakko
La 24.3. Turku, Gong
To 29.3. Oulu, Hevimesta
Pe 30.3. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
La 31.3. Kuopio, Puikkari

Lisää luettavaa