TS: Turun Klubin tilalle noussut Gong perunut kesäkuun keikat ja neuvottelee jatkosta – Syy varsin perinteinen

7.6.2016 15:23

Kuten esimerkiksi toverilehtemme Rumba uutisoi, on Turun Humalistonkadulla sijaitseva Gong perunut kaikki kesäkuun keikat ja osan syksyn tapahtumista.

Turun Sanomien haastattelema Gongin toimintaa pyörittävän Turun Päivä ja Yö Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mirva Merimaa kertoo peruutusten taustalla olevan varsin perinteinen syy.

– Liput eivät ole käyneet tarpeeksi hyvin kaupaksi, Merimaa toteaa.

Merimaan mukaan Heinäkuussa on tulossa muutama keikka ja myös syksylle on sovittuna kiinnityksiä, mutta Gongin toiminnan jatkosta käydään neuvotteluja. Kokonaan toiminta ei liveklubilla kuitenkaan Merimaan mukaan ole missään nimessä loppumassa.

– Toimintaa mietitään siltä kantilta, että millaista ohjelmaa missäkin kerroksessa on ylipäätään järkevää järjestää. Mutta tässä vaiheessa asiasta on vielä turhan aikaista puhua, Merimaa päättää.

Turun Sanomien mukaan viime vuoden lopulla Klubin konkurssilta pelastanut Gongin taustayhtiö etsii toiminnan jatkajaksi uutta turkulaista yrittäjää.

Päivitys 16.23: Korjattu alkuperäisessä uutisessa ollut tieto, että syksyn tapahtumia olisi peruttu. Gongin mukaan syksyn keikat ovat normaalisti myynnissä ja osa syksyn tapahtumista näytti hetken peruuntuneilta ”inhimillisestä kämmistä” johtuen. Gong on suljettu vain kesäkuun.

Lisää luettavaa