Turmion Kätilöt aktivoituu jälleen – luvassa uusi albumi ja koko Suomen kattava maailmankiertue

Kotimaisen industrial metalin kimaltelevin soihdunkantaja Turmion Kätilöt tekee paluun. ”Viime syksynä Turmion Kätilöissä tultiin siihen tulokseen että 14 vuotta toisilleen sekä yleisölle vittuilua on aivan tarpeeksi”, yhtye kirjoittaa Facebookissa julkaisemassaan tiedotteessa. ”Yhtye oli ajautunut siihen tilanteeseen että nyt olisi oikea aika alkaa tutustumaan paremmin vaimoihinsa ja perheisiinsä. Disko ei sovi aikuisille miehille ja yhtye alkoi olla jo hyvä esimerkki tästä. Näin ollen vuoden lopussa laitettiin pillit naulaan ja sovittiin että ne pysyvät siellä. Ainakin toistaiseksi.”

Yhtyeen kahdeksas diskoalbumi, Universal Satan, ilmestyy kauppojen hyllyille 14.9.2018 ja ensimmäinen single kantaa puolestaan nimeä Sikiö. Perjantaina digikauppoihin ilmestyvälle kappaleelle kuvataan myös musiikkivideo, jonka on määrä saapua kaiken kansan nähtäville toukokuun loppupuolella.

Bändi heittää kesän aikana tukun festarikeikkoja, joihin lukeutuvat ainakin Rockfest, Nummirock, Tuska Open Air, John Smith Festival, SaariHelvetti ja Dark River Festival. Syksyllä levyn julkaisun jälkeen yhtye lupaa lähteä ”koko Suomen kattavalle maailmankiertueelle”, jonka ensimmäiset keikat ovat 28.9. Tallinnassa, 29.9. Pietarissa ja 30.9. Moskovassa. Kiertueen loput päivämäärät ja paikkakunnat paljastetaan kesän jälkeen.

Voit lukea yhtyeen tiedotteen kokonaisuudessaan alta.