Tuska julkisti lisää ensi kesän esiintyjiä: Bad Omens, Tarot, Sonata Arctica, Warmen…

7.11.2023 11:00

Festariuutisia pukkaa metallikentältä! Helsingin kotoinen Tuska-festivaali tiedottaa lisänneensä esiintyjälistoilleen kelpo nivaskan uusia yhtyeitä, ja tarjolla on yhtä lailla ulkomaisia starboja kuin kotimaan hurjia. Tyylilajien kirjokin on ilahduttavan laaja.

Tuskan uusia ulkomaisia vahvistuksia ovat yhdysvaltalainen metalcore-kokoonpano Bad Omens, varsin omintakeista soundia esittävä Zeal & Ardor, saksalaiset Beyond the Black ja Annisokay sekä vaihtoehtometallin lippua liehuttavat ruotsalainen Solence ja katalonialainen Ankor. Kotimaisia lisäyksiä ovat puolestaan kotimaisen heavy metalin ikihonka Tarot, melodisen metallin asiantuntijayhtye Sonata Arctica, Bodom-kosketinsoittaja Janne Wirmanin johtama Warmen, viinan ja surmaamisen ihanuudesta laulava Rytmihäiriö ja Insomnium-kitaristi Markus Vanhalan johtama I Am the Night.

Festivaalin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa Bring Me The Horizon, Amorphis, Opeth, Stam1na, Alestorm ja Riverside. Australialainen Voyager on puolestaan joutunut peruuttamaan esiintymisensä. Tuskan erikoishintaisia kolmen päivän lippuja on nyt myynnissä hintaan 229 euroa. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Lisää luettavaa