Twisted Sister -nokkamies julkaisee sooloalbumin – Dee Snider nostattaa myrskyn tuoreella singlellään

For The Love Of Metal on jo aivan nurkan takana.
10.7.2018 10:39

Twisted Sisterin soitto on kenties jo hiljentynyt, mutta Dee Snider ei kuitenkaan vaikene. Laulaja julkaisee 27. heinäkuuta For The Love Of Metal -sooloalbumin, jolta on nyt lohkaistu single Become The Storm. Kappaleeseen tehdyn musiikkivideon voit tarkistaa tuosta yläpuolelta.

For The Love Of Metal -albumin on tuottanut Hatebreed-yhtyeestä tuttu Jamey Jasta ja oman panoksensa ovat tuoneet muun muassa Lamb of Godin Mark Morton, Arch Enemyn Alissa White-Gluz sekä Howard Jones (ex-Killswitch Engage). Tulevalta pitkäsoitolta on aiemmin julkaistu singlenä kappale Tomorrow’s No Concern, jonka voit puolestaan ottaa haltuusi täältä.

”Tämä on todella jännittävä albumi, jota en osannut odottaa tekeväni varsinkaan tässä vaiheessa elämääni. Olin vieraana Jastan podcast-ohjelmassa ja hän haastoi minut tekemään nykyaikaisen rocklevyn. Olin ihan, että kuka sellaisenkin tuottaa ja hän totesi, ’No minä’. Menimme studioon ilman mitään levytyssopimuksia ja yhtäkkiä ihmisiä vain alkoi tulla mukaan. Olin todella hämmästynyt siitä innosta, jolla nämä nuoret muusikot – tai ainakin minua nuoremmat – halusivat olla mukana projektissa ja työskennellä Dee Sniderin kanssa”, laulaja kertoo.

Lisää luettavaa