Uhka vai mahdollisuus? – Myös Frank Zappa saamassa oman hologramminsa, kiertue luvassa ensi vuonna

Hologrammit tuntuisivat olevan nyt mitä kuuminta hottia.
21.9.2017 21:04

Ronnie James Dio, Abba ja kumppanit saavat seuraavaksi seuraa amerikan Kari Peitsamosta, eli Frank Zappasta. Vuonna 1993 menehtyneen neron hologrammi aiotaan nimittäin lähettää tien päälle vuoden 2018 aikana. Projektin toteuttamisesta vastaavat Dion hologrammista tuttu Eyellusion sekä Zappa Family Trust.

”Olen innoissani, että Frank Zappa voi palata jälleen tien päälle soittamaan tunnetuimpia hittejään sekä vähemmän tunnetumpia ja harvinaisempia makupaloja”, kommentoi Zappa Family Trustin Ahmet Zappa. ”Emme malta odottaa hänen luovan työnsä palauttamista lavalle hänen rakastamiensa muusikoiden, kuten Steve Vain, Ian Underwoodin, Adrian Belew’n, Arthur Barrow’n, Vinnie Colaiutan, Scott Thunesin, Mike Keneallyn, Denny Walleyn, Warren Cuccurullon ja Napoleon Murphy Brockin sekä kumppaneiden kanssa. Kaikki edellä mainituista ovat myös omistautuneet tämän eeppisen matkan läpiviemiseen. Kun juttelin heidän kanssaan, he olivat innoissaan mahdollisuudesta esiintyä jälleen Frankin kanssa, eivätkä malta odottaa tilaisuutta tarjota faneille jotakin unohtumatonta.”

Ahmet nostaa tiedotteessa esiin eritysesti Frankin mahdolliset duetot lastensa kanssa. ”Ajatelkaa kuinka radikaalia olisi kuulla Moonia laulamassa Valley Girliä Frankin kanssa?”, mies makustelee. ”Tai nähdä Dweezil rinta rinnan isänsä kanssa vaihtelemassa kitarasooloja? Se olisi suurin toiveeni ja odotan innoissani tämän Frankin perintöä juhlistavan shown tuomista asuinseuduillenne. Mutta aivan kuin tässä ei olisi jo tarpeeksi Zappa-herkkua, suunnittelemme myös Joe’s Garage The Musicalin esittämistä ja kukapa muukaan hoitaisi sen Central Scrutinizerin roolin kuin Frank Zappa itse.”

Lisää luettavaa