Uskallatko kuunnella uutta materiaalia maailman pelottavimmalta yhtyeeltä? – Oranssin Pazuzun uutuus-ep nyt striimattavissa

10.4.2017 20:23

Viime vuonna mainetta paitsi Värähtelijä-albumillaan, että yleisellä pelottavuudellaan niittäneen Oranssin Pazuzun uutuus-ep on saapunut kaiken kansan kuultavaksi. Kevät/Värimyrsky -nimeä kantava minilevy on striimattavissa yksinoikeudella kokonaisuudessaan Loudwiren kautta.

Yhtye itse kommentoi ep:n sisältöä sivustolla seuraavasti:

”Kevät on synkkä ja surullinen doom-kappale järveen hukkumisesta kaiken taakan alla. Lyriikoista vastasi [ex-kitaristi] Moit ja se edustaa samoilta ajoilta peräisin olevista kappaleista poikkeavaa soundia. Me pidämme tästä biisistä paljonkin, mutta emme ole vain aiemmin löytäneet sille sopivaa paikkaa.”

”Värimyrsky kertoo pettymyksen tuottamasta halusta hajota takaisin osaksi luonnon kiertokulkua. Sitä kuinka sudet repivät mielesi ja nesteesi valuvat maahan synnyttäen uutta, merkityksellisempää elämää.”

Tarjolla ei siis edelleenkään ole mitään aivan kepeintä hippamusiikkia, mutta sitä tuskin kukaan odottikaan. Ep on ostettavissa suoraan keikoilta, ainakin yhtyeen tämänvuotisen kiertuesyklin ajan.

Lisää luettavaa