”Uskomatonta, miten minulla oli pokkaa lähettää se” – Slash kauppasi kerran sävellystään The Walking Deadiin

AOP

Tiesitkös tätä? Slash halusi saada sävellyksensä mukaan The Walkig Dead -hittisarjaan. Näin käy ilmi haastattelusta, jossa kitaristi kertoo soolobändinsä viimeisimmän albumin taustoista.

Slashin sooloyhtyeen tuoreella Living the Dream -levyllä julkaistu biisi The One You Loved Is Gone oli alun perin tarkoitettu Walking Deadiin. Slash kertoo, ettei kappaletta kelpuutettu, koska Slash on liian tunnettu nimi eikä ohjelman piiriin haluttu julkimoita viemään huomiota itse tarinalta.

Saattaapa silläkin olla jotain tekemistä asian kanssa, ettei Slash ollut juuri panostanut ideansa havainnollistamiseen. Kappaleen intron varhaisin demo tallennettiin puhelimen sanelimella, ja Slash soitti aihion talteen sähkökitaralla, jota ei oltu edes kytketty vahvistimeen.

”Kun kuuntelin sen äänitteen myöhemmin uudelleen, en voinut uskoa, että minulla oli pokkaa lähettää se”, Slash sanoo.

”Eihän kenelläkään olisi voinut olla mitään mahdollisuutta ymmärtää, mitä oikein ajoin takaa. Mutta sävellyksen idea jäi elämään, koska se toimi minusta ihan hyvin. Muistan, miten työstin sitä Myles Kennedyn kanssa, ja kun bändi alkoi treenata sitä aiemmin tänä vuonna, se oli jo kehittynyt erilaiseksi kuin mitä se alun perin oli.”

Ja millainen biisi tämä The One You Loved Is Gone sitten on? Kuuntele alta: