Uuden-Seelannin poliisi yritti hajottaa protestia musiikilla – Antakaas kun jeesaan, totesi laulaja James Blunt, ja apuhan kelpasi

13.2.2022 19:17

Uuden-Seelannin poliisi yrittää hajottaa paikallisen eduskuntatalon edustalle leiriytynyttä protestoijajoukkoa musiikilla.

BBC:n mukaan covid-19-rajoituksia ja -määräyksiä vastustavat mielenosoittajat ovat tukkineet pääkaupungin katuja 8. helmikuuta lähtien.

Viranomaiset ovat yrittäneet saada väkijoukon poistumaan paikalta tähän mennessä muun muassa kastelulaitteilla.

Koska toivottua tulosta ei ole syntynyt, poliisi päätti turvautua Barry Manilow’n hitteihin, mukaan lukien Mandyyn ja Could It Be Magiciin, sekä Los del Ríon jo pelkällä nimellään korvissa soimaan alkavaan Macarena-ysärirenkutukseen.

Itseironialla ja sarkasmilla somessa briljeeraava brittilaulaja James Blunt luki tapahtumista ja päätti tarjota apuaan Twitterissä.

”Ilmoitelkaa jos tämä ei toimi”, mies kirjoitti jakamansa uutisen yhteyteen ja merkitsi Uuden-Seelannin poliisin viestiinsä.

Muutamaa tuntia myöhemmin miehen vuoden 2005 jättihitti You’re Beautiful kajahtelikin jo Wellingtonin kaduilla. Protestoijat kuitenkin peittivät herkän balladin laulamalla ja soittamalla muita kappaleita, kuten Twisted Sisterin We’re Not Gonna Take Itiä veisun päälle.

Lisää luettavaa