Uusi rockfestari Etelä-Pohjanmaalle: Saarikenttä-festivaalin esiintyjiä ovat Kolmas Nainen, Arttu Wiskari, Teflon Brothers…

17.1.2024 13:59

Vimpelissä järjestetään ensi kesänä apouusi rockfestivaali. Yksipäiväisen Saarikenttä-festivaalin esiintyjiä ovat Kolmas Nainen, Arttu Wiskari, Teflon Brothers, Isac Elliot, Etta ja Hugo. Tapahtuma järjestetään 6. heinäkuuta.

Festivaali pistetään pystyyn nimensä mukaisesti Vimpelin Saarikentällä. Samaisesta 6. heinäkuuta alkavasta viikonlopusta jatkuu jo kahtena edellisvuonna järjestetty Pesisfestivaali. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Seinäjoen Vauhtiajot, Vimpelin Yrittäjät ja Vimpelin Veto.

”Saarikenttä-festivaalin järjestämisestä puhuttiin jo viime vuonna, mutta silloin olimme myöhässä ohjelmiston osalta. Tulevana kesänä tapahtuma nyt viimein toteutuu, ja uskomme sen onnistumiseen, sillä Järviseudun alueella ei ole muita vastaavanlaisia musiikkitapahtumia”, tapahtuman musiikkipromoottori Kalle Keskinen kertoo tiedotteessa.

Saarikenttä-festari on sallittu kaikenikäisille, ja alle 10-vuotiaat pääsevät paikalle lipun ostaneen aikuisen mukana ilmaiseksi. 10–14-vuotiaille lippu maksaa 19 euroa, ja aikuisille peruslipun hinta on tällä hetkellä 45 euroa.

Lisää luettavaa